09-07-2008, 16:55
|
#8 (permalink)
|
|
Yeni vB
Tecrübe Puanı: 1 
|
Cevap: Yanıt: Database Hatası Çözümü
Alıntı:
Shevko Nickli Üyeden Alıntı
ozaman sorun hostunuzdan kaynaklanmıyor
adım1 config.php dosyanızı kontrol edin db ayarlarında herhangi bir hata olup olmadığından emin olun şayet sorun yoksa
adım2 phpmyadmine girerek önce tablolarınızı onarın ve uyarlayın bunun için phpmyadmine girip solda bulunan veritabanınızın adına tıklayın ve açılan pencerenin en altında tümünü işaretle ibaresine tıklayın bu ibarenin sağtarafında seçilenleri yazan sekmeyi göreceksiniz buraya tıklayıp önce tabloları uyarlayı daha sonra ise tabloları onar sekmesini tıklayın bu işlemler veri tabanınızın boyutuna bağlı olarak bir süre sürebilir... Bu işlemden sonra forumunuzun düzelmesini beklemeyin fakat normal zamanlardada bu işlemleri gerçekleştirin ki hem veri tabanınız şişmesin hemde hatalı dosyalar onarılsın
adım3 install klasörünün içinde bulunan upgrade.php dosyanızı çalıştırın
bunun için upgrade.php dosyanızı sildiyseniz install klasörünün içine atın ve install klasörünün chmodunu değiştirdiyseniz 777 yapın ve adres çubuğuna siteadresiniz.com/install/upgrade.php yazın ve karşınıza gelecek yönergelerde devam et seçeneğini tıklayarak "yaklaşık 5-6 adım" işleminizi sonlandırın. Upgrade komutunu çalıştırmadan önce phpmyadminden veri tabanı yedeğinizi mutlaka alın
|
dediğinizi yaptim ama hiç bi değişiklik olmadi :S 
|
|
|
|
|